PARASTA AIKAA VUODESTA 1977

Kelloseppä Juhani Pietarila perusti Kalevan Kellon vuonna 1977 Kalevan kaupunginosaan.

Ensimmäinen liikkeemme sijaitsi osoitteessa Sammonkatu 22. Vuonna 1996 avasimme toisen myymälän Tuomiokirkonkadulle entisen Palkintoaseman tiloihin. Aluksi käytimme kyseisestä myymälästä nimeä Kalevan Kello Palkintoasema. Vuonna 2001 siirsimme Sammonkadun liikkeen Tampereen Teatterin taloon. Sittemmin koimme parhaaksi keskittää toimintamme Tuomiokirkonkadun liikkeeseen. Juhanin puoliso Helena, toinen yrityksen omistajista, siirtyi vuonna 1996 täyspäiväisesti Kalevan Kelloon. Heidän tyttärensä Jenni liittyi joukkoon vakituisesti vuonna 2008 siirtyen yrittäjäksi vanhempiensa keralle vuonna 2014.

Tänä päivänä toimintamme kivijalkana ovat hyvät ja vakiintuneet asiakassuhteet, ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti valittu, hinta- ja laatusuhteeltaan hyvä, monipuolinen tavaravalikoima.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat kellot, kulta-, hopea- ja timanttikorut, pöytähopeat, kummilahjat sekä mainos- ja lahjaesineet. Erikoisuutenamme ovat vanhat vintagekorut ja -kellot.

Palveluihimme kuuluvat kaikki perinteiset kulta- ja kellosepän alan palvelut, kuten kellojen korjaukset, kultasepän työt, kone- ja käsinkaiverrukset, puhdistukset sekä helmienpunonta.

 

Henkilökunta

Ammattitaitoinen henkilökuntamme tuntee kello- ja kultasepän alan vuosikymmenten kokemuksella.

  • Hanna Välisaari, kello- ja kultasepänalan tuotteiden myyjä ja somistaja
  • Helena Pietarila, yrittäjä ja taloushallinnon asiantuntija
  • Jenni Pietarila, yrittäjä, diplomigemmologi D.G.Fin ja markkinointivastaava
  • Juhani Pietarila, yrittäjä ja vanhojen kellojen asiantuntija, kelloseppä
  • Sini Kuoppala, kultaseppä ja konekaivertaja
  • Tiina Klemetti, kello- ja kultasepänalan tuotteiden myyjä, hopeaseppä ja somistaja
  • Ville Sainio, kelloseppä

 

Alihankkijat

Teetämme osan kello- ja korutöistä ulkopuolisilla, erittäin hyviksi kokemillamme kello- ja kultasepillä. Valitsemme oikean korjauspaikan aina työkohtaisesti.

 

 

 

Seuraa meitä