Laaja valikoima Vintage-tuotteita

Liikkeemme erikoisuus on hyvä valikoima vintagekelloja ja -koruja. Tämän päivän hyväkuntoiset mekaaniset ranne- ja taskukellot ovat tulevaisuuden arvokkaita perintökelloja. Erinomainen idea kummi-, rippi-, valmistumis-, huomen- tai merkkipäivälahjaksi.

Kellot myydään huoltamattomina siinä kunnossa kuin ne myytäessä ovat tai halutessanne kelloseppämme huoltamina, jolloin niihin tulee vuoden työtakuu. Huoltamaton, useimmiten kuitenkin varsin hieno ja käyntikuntoinen kello on huollettua edullisempi. Kuvagallerian hinnat ovat huoltamattomien, käyntikuntoisten kellojen hintoja.

Ostamme tai otamme vaihdossa laadukkaita mekaanisia miesten rannekelloja. Vanhojen kellojen asiantuntija, kelloseppä Juhani Pietarila on paikalla yleensä keskiviikkoisin ja lauantaisin. Hänelle voi myös varata ajan kalevankello[at]kalevankello.fi tai 03 214 6985.

Myös korut myydään siinä kunnossa, jossa ne ovat. Kultaseppämme voi myös muokata koruja mahdollisuuksien rajoissa. Otamme vaihdossa kultakoruja raaka-aineeksi tai vintagevalikoimaamme. Tarkempia tietoja tai lisäkuvia kelloista ja koruista voi tiedustella osoitteesta juhani.pietarila[at]kalevankello.fi. Nettimyynnin toimitusehdot lisätään myöhemmin.

Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin ja hinnan tarkastukseen myynnin yhteydessä. Emme vastaa virheistä vintagegallerian hinta- tai tuotetiedoissa.